Manifestació Tarragona contra l’Europa de l’atur i la precarietat

El dia 27 de gener, en repulsa de les cimeres de Ministres de Treball i de la Unió pel Mediterrani que es realitzá a Barcelona del 27 al 30 de gener, va tindre lloc a Tarragona una concentració, convocada per diversos col·lectius i organitzacions socials i sindicals. La manifestació ha reunit unes 120 persones a l’estàtua dels despullats que desprès de la lectura del manifest unitari, s’han desplaçat cap a l’oficina de treball (SOC) per continuar amb l’activitat informativa i de difusió. També a Reus es sumen a les protestes, amb una roda de premsa a les 5 de ltarda, davant les obres del nou Hospital de Sant Joan de Reus, per denunciar la situació laboral que està patint la ciutadania, així com, les condicions laborals que estan patint les treballadores de la construcció del nou centre sanitari.

A Tarragona, la concentració s’ha iniciat a la cèntrica estàtua dels despullats, on el grup de teatre Kabuki ha realitzat una representació sobre l’explotació laboral; alhora també s’han repartit pamflets informatius sobre la política laboral que desenvolupa la Unió Europea, acompanyats de propostes de millora de les condicions de feina fetes pels diferents col·lectius de la ciutat……..

SOLIDARITAT Nº 3

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *